Jos et näe tätä viestiä oikein, voit katsoa sitä verkossa
 
PPJ:n jäsentiedote
     
 

Elokuu 2015 - Jäsentiedote 8/2015

Tämä jäsentiedote on luettavissa myös PPJ:n kotisivujen tietopankista http://www.ppj.fi/jasentiedote. Tutustu myös kotisivujen muuhun antiin http://www.ppj.fi ja facebook-sivustoon https://www.facebook.com/PalloPojat

Ppj:n 20-vuotisjuhla tulee - oletko valmis?

Sunnuntaina 6.9. vietetään PPJ:n 20-vuotissynttäreitä isolla kaavalla Väinämöisen kentällä klo 11-14. Kaikki jäsenet ja perheet + muut huoltojoukot tervetulleita! Juhlavuoden kunniaksi on myös painettu omat PPJ 20 v -tuotteet, joista kuvat ohessa.


Hinnat: huppari 40e, lippis 15e, tuubihuivit 6e. Tuotteita saa tilattua tai ostettua oman joukkueenjohtajan tai varustevastaavan kautta.

Turnausten elokuu

Elokuu on jalkapalloturnausten sesonki: Pingviini-cup, Käpylä-cup, Lohja-cup, Espoo-cup, EsPa-turnaus.. JA tietysti PPJn omat turnaukset Elocup ja Girls Cup.



Elocupin järjesti PPJ Laru pojat 2006 -joukkue. Turnaus pelattiin Väinämöisen kentällä 22.-23.8., osallistujia oli yhteensä 47 joukkuetta 14 eri seurasta. Järjestäjille jäi suurin osa pokaaleista, koska sekä yleissarjan että kilpasarjan voittivat "oman kylän pojat"... Jäsentiedote onnittelee saavutuksista!



Girls cup
on jo miltei perinne suomalaisessa tyttöfutiskalenterissa. Turnaus pelataan tulevana viikonloppuna 29.-30.8. useilla eri kentillä: Hernesaaressa, Väiskillä sekä Pyrkällä. Turnauksen sivustolta näkee otteluasettelut, aikataulut ja muuta tärkeää informaatiota

Mutsien Futiskoulu 12.9.2015


PPJ:n jalkapallokoulu äideille tulee taas!
Tavoitteena on aikaisempien vuosien tapaan oppia jalkapalloilusta teoriassa ja käytännössä.

Aika: la 12.09.2015 klo 12-14
Paikka: Hernesaaren kupla
Päälle: treenivaatteet ja lenkkarit.
Oma pallo mukaan.
Opettaja: Team Tiukkanen
Mukaan mahtuu 30 PPJ-äitiä.
Lisätietoja: seija (at) ppj.fi

ilmoittautuminen









Ppj:n kerhot käyntiin syyskuussa

Syyskuussa pyörähtävät jälleen PPJn kerhot käyntiin: Koulujen iltapäivä-fudiskerhoja järjestetään jo viidessä alueen koulussa: Lauttasaari, Ruoholahti, Tehtaankatu, Ressu ja Taivallahti. Kerhot on yleensä tarkoitettu 1.-2. luokan oppilaille. Lisää tietoa ko. kouluista tai seuran nettisivuilta

Prinsessa- ja prinssifutiskerhot päiväkoti-ikäisille aloittavat toimintansa myös syyskuun ensimmäisellä viikolla Etera-hallissa, Tehtaankadun ala-asteella sekä Ruoholahden ala-asteella.
 
     
XX